It is currently Wed 24. Jul 2024 3:43:14

All times are UTC + 1 hour





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Mon 18. Sep 2023 14:23:58 
Offline

Joined: Fri 25. Aug 2023 2:35:51
Posts: 2
The three Torq BLS2208 servos I have attached to my Spirit GTR are not starting in the position setup during subtrim adjustment. Also, the servos are not holding up the blades. The servos setup in the correct position w/o blades installed. I even upped the BEC voltage to 8.0; thinking it was a torque issue. Nope. Any ideas? Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 19. Sep 2023 14:51:08 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 12341
Hello,

I guess that settings were not saved after your servo setup. For this reason position changed.
Please make sure that settings are saved in the Backup tab by clicking at the Save button.

Or you can enable Automatic saving at the bottom side of the software.

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .