It is currently Wed 19. May 2021 1:22:09

All times are UTC + 1 hour





Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Sun 16. Aug 2020 13:18:01 
Offline

Joined: Tue 29. Aug 2017 16:49:57
Posts: 42
Dobrý den,

po updatu uSpirita na verzi 3.1.0. nešlo jednotku detekovat. Musel jsem 3.1.0 nahrát nouzovým způsobem. Po updatu jednotka i záchrana pracovala. Po kontrole vibrací jsem se rozhodl v expertním nastavení aktivovat Korekce Stabi. Po zaškrtnutí Korekce Stabi a uložení změn zavřu a otevřu znovu program a zaškrtnutí zmizí. Aby zaškrtnutí zmizelo, stačí jen zavřít expertní nastavení a podívat se na jakoukoli jinou záložku. Nelze uložit ani jakoukoli jinou změnu př. změním revomix uložím a znovu spustím program revomix je na původní hodnotě. Nepomohlo mi ani aktivování automatického ukládání změn, reinstalace programu ve Windows 10, znovu nahrání firmware do uSpuruta, změny se neukládají.

Kamarádovi jsem to instaloval stejně na Spirita 2, vše šlo nastavit a vše tam funguje správně.

Prosím Vás o pomoc.

Honza


Attachments:
3.1.0.Banka 2.4ds [255 Bytes]
Downloaded 12 times
3.1.0.Banka 1.4ds [255 Bytes]
Downloaded 9 times
3.1.0.Banka 0.4ds [255 Bytes]
Downloaded 9 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 17. Aug 2020 7:36:47 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 10383
Dobrý den,

bohužel to znamená, že u dané jednotky část senzoru nefunguje správně. Tato část senzoru se využívá až od verze 3, takže to nebylo možné zjistit dříve.
Stabi korekci není možné proto aktivovat a záchranný systém a stabilizace budou fungovat přibližně stejným způsobem jako u předchozích verzí.
U předchozích verzí tento parametr také nebyl přítomen.

Můžeme provést výměnu senzoru za cenu poštovného.

Ostatní nastavení by mělo jít ukládat zcela normálně. Pokud ani to nelze, pak musí mít jednotka jedině hodně za sebou (např. 10 000 uložení nastavení) . To se nám ale zatím ještě nestalo. Co se stane, když se dá tovární nastavení?
Pokud se nastavení nedrží ani když se nevypne napájení (stačí vypnout zapnout program) pak bude chyba někde jinde. Např. je přiřazena funkce Revomix k některému kanálu a ta hodnotu přepisuje. Takže se nemusí jednat o chybu.

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 17. Aug 2020 10:03:12 
Offline

Joined: Tue 29. Aug 2017 16:49:57
Posts: 42
Dobrý den,

určitě mám vadnou část senzoru. Ověřovali jsme to u zkušení verze.
Uvítal bych Vámi navrhovanou výměnu části senzoru.

Kam Vám mám poslat balík a jak jej mám označit?


S pozdravem
Honza


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 18. Aug 2020 9:30:14 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 10383
Tento problém během létání nelze nijak pozorovat, bude se to chovat a létat zcela normálně.
Tato část se jednoduše nebude používat, stejně jako doposud.

Stačí poslat na adresu, která je uvedena na balení jednotky. Na lístek napsat výměna senzoru.

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 19. Aug 2020 3:30:25 
Offline

Joined: Tue 29. Aug 2017 16:49:57
Posts: 42
Dobrý den,

jak zjistím číslo a chbyovou hlášku o senzoru již si to epamatuji.

Honza


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 19. Aug 2020 8:46:46 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 10383
Stačí stisknout CTRL+ALT+M., pokud nejsou hodnoty v přibližně 0 0 -2000 +/- 200, pak je to špatně.
Tím, že nelze aktivovat Stabi Korekce je to ale jasné. Není nutné nic ověřovat.

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun 23. Aug 2020 12:05:49 
Offline

Joined: Tue 29. Aug 2017 16:49:57
Posts: 42
Dobrý den,

otestoval jsem všechny jednotky, jen jedna byla vadná.

Pošlu ji tedy na výměnu na adresu uvedenou na balení s dopisem, že se jedná o výměnu senzoru.

Chci pořídit další jednotku. Napadlo mně spojit výměnu rovnou s koupí další jednotky. Když se to spojí do jedné zásilky ušetříte poštovné. Šlo by mi poslat balík na zpět s dobírkou dle ceny nové jednotky?

Stačí do dopisu uvést jakou další jednotku potřebuji? Nebo musím udělat zvlášť objednávku přes Váš e-schop?


S pozdravem

Honza


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun 23. Aug 2020 12:12:21 
Offline
Site Admin

Joined: Mon 29. Apr 2013 16:06:44
Posts: 10383
Stačí uvést do dopisu, objednávku vytvoříme. Děkujeme

_________________
Spirit System developer


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun 23. Aug 2020 13:09:55 
Offline

Joined: Tue 29. Aug 2017 16:49:57
Posts: 42
Vynikající

Děkuji


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 07. Sep 2020 10:12:59 
Offline

Joined: Wed 11. Nov 2015 16:46:48
Posts: 102
Když už je zmínka o stabi korekci. V popisu je psáno o nedoporučení při vyšších vibracích. Co si představit pod pojmem vyšší? Třeba mi za letu píšou vibrace max 19%, to již jsou vyšší, nebo ještě nízké? díky


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .