Jsem rád, že se záchranou stále zabýváte.
Prošel jsem si naši komunikaci a nenašel jsem tam zmínku o tom, že se vám to neprojevilo. Nicméně to není podstatné.
Pokud by nějaký zkušební pilot byl ochoten natočit video, byl bych rád a rád se přesvědčím, že je vše v pořádku.
Stejně tak, kdyby byl někdo z testovacích pilotů ochotný se mnou sejít a společně to prolítnout, možná by to trochu posunulo naše snažení. Ideálně okolí Prahy, ale jezdím prakticky po celé republice, tak by snad nebyl problém se domluvit. Například do Plzně a Ostravy jedu během srpna.
Přikládám naše video, kde je vidět problém:
https://youtu.be/HV-vDofxwiY Cca čas 1:26 záchrana jde v pořádku nahoru i po nějakém lítání. Po té lítání do "U". Čas 1:57 záchrana výrazně do strany.
Určitě nechci vyvolávat nějaké nestandardní situace a jakkoliv úmyslně jednotku oblbnout. Souvraty, i když 6x po sobě my přijde jako zcela běžné létání a to nijak agresivní.
Rozumím, že máte dost práce a jiné priority. Proto si cením snahu, kterou tomu věnujete a věřím, že se vše vyřeší k plné spokojenosti. Stejně tak nechci zasahovat do systému záchrany a už vůbec nechci, aby kvůli mě, měli problémy desetitisíce jiných.
Kdyby se to projevilo jen mě, tak hledám problém u sebe, jenže se to projevilo u 4 pilotů a cca 7 helin různé velikosti (další byli z doslechu, tak nezmiňuji) u všech tipů jednotky. Proto jsem také udělal výzvu pokud se najdou ještě další ochotní piloti co to otestují, tak věřím, že se lépe podaří najít řešení.
Děkuji a těším se na další zprávy od Vás, jen doufám, že nebudu muset zase dlouho čekat.
Netopýr